Kanuni Sultan Süleyman İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek, hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen , sorgulayan, okuyan, araştıran toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi insan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi: 08.30-15.30 Diğer Günler: 08.30-14.40
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: tübitak 4006 Mesleki Yarışmalar

WEB - https://kanunisultansuleyman.meb.k12.tr

Adres - BAĞCILAR MAH. KARANFİL 11. CAD. KANUNI SULTAN SÜLEYMAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 10A BAĞLAR / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tekli öğrenim

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi